Európai minőség, 21. századi technológia

Egyedi masszázsélményt alkotunk

„Legyen részese az élménynek”

Víziónk:
A magyar vállalat, ami Európa szívéből formálja a wellness jövőjét.

Missziónk:
Magasan képzett munkatársaink szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy prémium megjelenésű és minőségű wellness megoldásokat szállítsunk partnereinek világszerte, melyek innovatív, fenntartható és környezetbarát anyagokból, technológiákkal kerülnek legyártásra.

A 2022-es évtől a Természet Élménye kampány, vállalatunk és gyártástechnológiánk életében is, nagy változást hozott. Masszázsmedencéink gyártási folyamatát megreformálva nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosság mellett az energiahatékonyságra is. Célunk, hogy a 2023-as évben megjelenő, vadonatúj jakuzzi termékcsaládunkkal vásárlóinknak egy olyan költséghatékony megoldást biztosítsunk, mellyel a jelenlegi energiaválság mellett továbbra is átélhetik a tökéletes kikapcsolódás élményét saját jakuzzijukban. Újonnan bemutatásra kerülő termékcsaládunkkal a Wellis újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a világ vezető jakuzzigyártójává váljon.

„Innováció – minőség – teljesítmény”

Hadd mutassuk be Önöknek, mit kínál Európa vezető masszázsmedence gyártója.

A Wellis egyedülálló, 6,3 mm vastag, poliuretánnal megerősített, Plascolite és Aristech gyártmányú (USA) akril anyagot használ a medencetest megformázásához. Együttműködünk a kanadai telephelyű Gecko Alliance Csoporttal, a világ vezető medence szivattyúk és vezérlő rendszerek gyártójával.

Tízéves garanciát biztosítunk a medence héjazatra, hét évet az akril felületre, valamint akár három évet a gépészetre.

A Wellis gyárközpont Európa szívében található, ami gyors és biztonságos szállítást tesz lehetővé az európai piacon, kedvező áron. Raktárainkban átlagosan 5.000 db medencét és szaniter terméket tartunk készleten, hogy a sürgős rendeléseket a lehető leggyorsabban tudjuk teljesíteni.

Exkluzív marketing támogatást kínálunk partnereinknek: bemutatóterem tervezés és dekorálás, professzionális reklámanyagok, HD videók, fényképek, online marketing támogatás.

Vállalatunk saját ügyfélszolgálattal rendelkezik. Partnereink alkalmazottainak szakmai továbbképzési lehetőségeket biztosítunk. Cégünk a leginnovatívabb gyártók közé tartozik: kidolgoztuk a WOS (Wellis Online System) rendszert, mely megkönnyíti partnereink és cégünk dolgozói számára a kommunikációt, a rendelések leadását és felvételét.

Az utóbbi évek folyamatos fejlődésének eredménye, hogy a Wellis Európa vezető masszázsmedence gyártójává vált, illetve belépett a hidromasszázs medence gyártás fellegvárának tekintett amerikai piacra. A vállalat közeljövőbeli célja pedig nem kisebb, mint bekerülni a világ vezető masszázsmedence gyártói közé.

Nem is lehetne ékesebb bizonyítéka vállalatunk nemzetközi elismertségének, mint az a rengeteg díj, melyeket termékeink a világ minden táján megrendezett kiállításokon nyernek el. Ezek reprezentálják azt a kiválóságot és minőséget, melyet a több mint 15 éves szakmai tapasztalat eredményezett.

Világszerte több mint 500 értékesítési ponton évi 15.000 Wellis medence jut el új tulajdonosához.