Ajánlatkérés

Épített szauna és gőzfürdő

Amennyiben a kínálatunkban szereplő zuhany, illetve gőzkabinoktól eltérő kivitelű berendezésre vagy akár egy komplett helyiségre van igénye, keressen minket és mi megvalósítjuk elképzelését.
A 40-50 °C –os hőmérsékletű, minimum 90%-os páratartalmú kabinban, a gőz hatására 15-20 perc alatt emelkedik fel a test belső hőmérséklete 38-39ºC körüli értékre.

A finn szaunák száraz levegőjével szemben a törökfürdők nedves melegét érzetét nyújtja, amivel segíti a stresszoldást, az izmok ellazulását, a regenerálódást és serkenti a test vérellátását. A gőz belélegzése hatékony módszer a légzőszervi megbetegedések kezelésére és használatával az elhalt hámsejtektől a bőr hamarabb megszabadul, így lágyabb, puhább, rugalmasabb lesz.
A gőzfürdő meleg és nedves levegője nyugtatja hörgőinket, tüdőnket és orrjáratainkat, és csillapítja azok fájdalmát.

Jégkút, jéggép

A jégkút vagy jéggép egy falra épített tároló, amelybe folyamatosan jégkása hullik a felette vagy mögötte elhelyezett jéggépből. A jégkását a bőrünkre dörzsölve élénkíti a vérkeringésünket, kellemesen és élénkítően hat a testünkre. A jégkásának fájdalomcsillapító hatása van, ha a fájdalmas testrészünket bedörzsöljük vele.

Sószoba, sóhomokozó

A himalája só, a só legtisztább formája a Földön. A himalája só gyógyhatása magából az anyagból ered, melyet a szervezet többféle módon tud hasznosítani. A sókabin állandó hőmérsékletű (19-21 °C), 60 % körüli relatív páratartalmú telített levegője segíti a hörgők tisztulását, csökkenti a nyálkahártya gyulladását.

Ezen tulajdonságainál fogva segítséget nyújthat a légúti és légzőszervi betegségek kezelésében, de használata egészséges embereknek is ajánlott.
A sószoba rendszeres használata kellemesen pihentet és ellazít, valamint serkenti a légzőszervek aktivitását. A sószoba kivitelezéséhez használhatunk sótéglákat, illetve speciális telített sóoldat párologtatásával is elérhetjük a kívánt hatást.

Sóhomokozó kialakításával gyermekek számára is élvezetessé tehetjük a sószobában való tartózkodást.

Nagyobb volumen esetén kérjen projekt árajánlatot! További információért, katalógus vagy tervezői dokumentáció igénylése céljából keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Szomolányi Tamás
Projekt vezető
Tel.: 06 70 680 7723
E-mail: szomolanyi.tamas@wellis.hu

    Kapcsolati adatok:

    Ajánlatkérés: