Skip to main content
Összehasonlítás 1

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

By január 17th, 2024Hírek

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

A Wellis szaniterkínálatában számtalan remek terméket találhatnak a vásárlók, azonban a legújabb modelljük egy igazán különleges darab. A Tornado Ultracsendes WC-k hatékonysága a gyorsaságukban és a foltmentes tisztításukban rejlik!

A Tornado Ultracsendes WC-k szabadalmaztatott öblítési technológiával vannak felszerelve, amelynek erőteljes spirális örvénylő vize halkan áramlik WC csészébe, miközben rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Ez a fejlesztés nem csak a hangjával teszi különlegessé a WC-t, hanem egyben egy víztakarékos megoldás is. Használata során mindössze 4,5 liter vízigénye van a nagyobb öblítésekhez, és 3 liter egy kis öblítéshez. Ezzel egy 4 fős háztartás évente akár 19 700 liter vizet takaríthat meg, ami rendkívül kedvezőnek számít.

A perem nélküli rimless WC-k kedvező tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, perem alatti lerakódások, így könnyen tisztántarthatók. Kezelése rövid és egyszerű, nem szükséges órákat eltölteni a fürdőszobában ahhoz, hogy a WC-nk tiszta és baktériummentes legyen. Emellett a Wellis modelljei fröccsenés elleni védelemmel vannak ellátva, amely megakadályozza a víz kijutását használat közben, ezzel biztosítva a fürdőszoba és a saját testünk higiéniáját.

A Tornado Ultracsendes WC legnagyobb előnye, hogy jelentősen kisebb zajt eredményez a hagyományos és normál rimless WC-knél. Nem kell többé aggódni amiatt, hogy éjszaka a WC-öblítéssel felébresztjük a családot és a szomszédokat. A standard öblítőperemes WC-k átlagos hangterhelése 75-80 dB, a rimless WC-k átlagos hangterhelése 80-90 dB, az új Tornado ultracsendes WC öblítése mindössze 50-60 dB, ami 40%-kal halkabb a hagyományos WC-knél.

A Tornado Ultracsendes WC-k egy teljesen új generációt képviselnek a fürdőszobai kiegészítők táborában. A Wellis kínálatában több változatban is elérhetőek, hatékony működésüketpedig ez a remek demonstráló videó bizonyítja!

Tornado WC-k

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Fedezze fel a luxust és a kényelmet az Igneus finn szaunával!

Read More

Kádak a Wellis kínálatából!

Read More

Látogasson el a Mozaik Csempe és Szaniter Vásárra Szolnokon!

Read More